Skip to content

Follow us!

20% OFF ALL FULL PRICE ITEMS AT CHECKOUT

Get in touch with us

Izjava o privatnosti

Zaštita ličnih podataka

Molimo Vas da pravila zaštite ličnih podataka povremeno provjerite s obzirom na moguće izmjene.

Podaci zaštićeni prema odredbama Zakona o zaštiti ličnih podataka:

– ime i prezime

– adresa

– datum i mjesto rođenja

– e-mail adresa

– broj telefona/mobitela

– podaci o edukaciji, radnom iskustvu i ostali podaci potrebni za prijavu na radno mjesto

– ostali podaci koje nam date, a želite da ostanu tajni

Osobne podatke prikupljamo radi sljedećeg:

– što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit

– osiguranja pružanja tražene usluge

– obrade prijava za radna mjesta u Skate-skejt d.o.o.

– naše interne statističke obrade podataka.

Svrha korištenja prikupljenih podataka je u ostvarivanju kontakta s Vama (kako bismo Vam mogli poslati informacije poštom, e-mailom, telefonom i sl.), ukoliko bi došlo do potrebe da Vas brzo kontaktiramo, ili u okvirima statističke obrade podataka, radi naših internih potreba.

Zaštita ličnih podataka

Vaše lične podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo, niti stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez Vašeg pristanka, jer je to protivno našoj politici o privatnosti. Skate-skejt d.o.o. ne odgovara za slučajnu grešku, grešku zbog više sile, ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite Vaših podataka, ali jamči da će greška biti otklonjena, ukoliko je to moguće, čim prije.

Prikupljamo samo one lične podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni te ih koristimo isključivo za potrebe pružanja gore navedenih usluga.

Popunjavajući formulare na našoj stranici jamčite da su informacije koje ste priložili tačne te da ste u cijelosti saglasni s odredbama naše Politike privatnosti i u njoj navedenim uslovima.

Kolačići

Skate-skejt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda platforme Skate-skejt d.o.o. slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Skate-skejt d.o.o. kliknite na dugme “Slažem se”.

Uslovi korištenja

Statistika posjećenosti

Naš poslužitelj koristi statistički softver,  standardno obilježje svih web poslužitelja koji nije  karakterističan samo za naše stranice. Takvi statistički programi omogućuju nam da naše stranice prilagodimo na način da budu što efikasnije i jednostavnije za naše posjetitelje (utvrđivanje podataka koji najviše ili najmanje zanimaju naše korisnike, prilagođavanje stranica za pojedine web preglednike, učinkovitost strukture naše lokacije te posjećenost naših stranica.)

Kolačići

Kolačić (Cookie) je mala tekstualna datoteka koju pojedini internetski poslužitelji zapisuju na Vaše računalo prilikom posjeta internetskoj stranici. Kolačić ne čita podatke s vaših diskova ni podatke koje sadržavaju kolačiće drugih poslužitelja zapisane na vašem disku. Naši poslužitelji povremeno koriste kolačiće koji pamte koje ste stranice posjetili te tako ubrzavamo komunikaciju između vašeg računala i naših poslužitelja. Ako ste svoj internetski pretraživač tako konfigurirali, bit ćete upozoreni prilikom svakog zapisa kolačića na vaše računalo. Internetski pretraživač možete konfigurirati i tako da se onemogući zapisivanje kolačića na računalu.

E-mail poruke

Kada nam šaljete elektronsku poštu (e-mail) s ličnim podacima po kojima Vas je moguće identificirati, bilo putem e-mail poruke s pitanjem ili komentarom, ili putem obrasca koji nam dostavljate elektronskom poštom, te podatke koristimo u svrhu ispunjenja Vaših zahtjeva.

Anketa

Na našim stranicama provodimo anketu o zadovoljstvu korisnika. Podaci koje prikupimo tim anketama i upitnicima koriste se isključivo za potrebe Skate-skejt doo.

Sigurnost

Radi sigurnosti podataka na ovoj adresi, te kako bismo osigurali da ova usluga bude pristupačna svim korisnicima, ovaj računalni sustav koristi softver koji prati posjete na mreži te prepoznaju neovlaštene pokušaje otpreme ili izmjene podataka, kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni.

Brisanje ličnih podataka

Možete u svako doba zatražiti pregled svih ličnih podataka koje smo od Vas dobili na jednoj od naših adresa na mreži. Možemo na Vaš zahtjev ažurirati, ispraviti ili brisati te podatke (ako se dotični podaci još uvijek nalaze u našim bazama podataka), ili ubuduće prestati koristiti te podatke. Ako želite ostvariti to pravo, jednostavno nam se javite.

Linkovi na treće stranice

Poduzimamo sve kako bismo osigurali da sva preusmjeravanja s naših Internet stranica upute korisnika na web stranice naših klijenata i partnera čiji je sadržaj kvalitetan u smislu da ne potiče negativnosti. Međutim, Skate-skejt nema nadzor nad trećim stranicama te ne možemo jamčiti za sadržaj web adrese na koju Vas usmjerimo.

Promjene i prestanak

Skate-skejt zadržava pravo izmjene ili prekida svih ili bilo kojeg dijela ove web lokacije te uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj adresi ili kada su korisnici o njima obaviješteni.

Ako imate bilo kakva pitanja ili dvojbe u vezi s našim procedurama zaštite ličnih podataka, ili u vezi s Vašim iskustvima sa Skate-skejt, molimo Vas da nam se javite na info@skatesarajevo.com.

Izjava o zaštiti i prikupljanju ličnih podataka

Obavezujemo se pružati zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su neophodni za ispunjenje naših obaveza; informišemo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni sa lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši zaposleni i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.